HemLokala Partiers Nätverk Transparent Placeholder

Lokala Partiers Nätverks årskongress 2024 4-5 maj

Välkomna till årskongress i Sala under stadens 400-årsjubileum 2024!

Som värdar för årets kongress står det partiet Salas Bästa. Programmet kommer liksom tidigare år att innefatta föreläsningar men också ha ett stort fokus på aktivt deltagande och diskussion bland alla partier där vi utbyter erfarenheter från vårt politiska arbete i kommun och region.

Tema

Vi kommer bland att få en lägesbild över hur utvecklingen har gått för de lokala partierna sedan valet och diskutera hur vi på bästa sätt kan dra nytta av EU-valen för att även belysa vikten av de lokala partierna för väljarna. Dessutom kommer vi att titta närmare på varför Sverige skiljer sig så markant från andra länder när det gäller vilket fokus som ges på lokala val, och hur vi kan arbeta för att på sikt ändra de svenska väljarnas inställning att det lokala är av underordnad betydelse.

Tid och plats

Anmälan

Anmälan ska göras senast den 15 mars till rolfgeorg.hjerpe@gmail.com och innehålla:

Kostnad för deltagande

Kostnad för att delta i konferensen är 1450 kr per person. Detta inkluderar lunch lördag och söndag, konferensmiddag och gemensamma aktiviteter. Boende och transport ordnas av deltagaren själv och ingår inte i priset.
Betalning görs till Lokala Partiers Nätverk: BG 447-7469 senast den 31:a mars.

Boende

Då Sala förväntas få fler besökare än vanligt under 2024, är det av största vikt att deltagare som kommer övernatta bokar sitt boende så snart som möjligt för att säkra sin plats.
Vi rekommenderar i första hand Hotell Tinget ... läs mer
Andra hotell och B&B i Sala är:

Övrig information

Agendan kan komma att justeras beroende på deltagarantal och yttre faktorer. Mer detaljerad information och uppdaterad agenda kommer att skickas ut till deltagarna i mars-april.

Lokala Partiers Nätverks Årskongress 2024 4-5 maj